""

Başkan Başer: Kılıçdaroğlu bu son seçimin olacak « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:43

Başkan Başer: Kılıçdaroğlu bu son seçimin olacak

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun devlet memurlarına yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek, “Kılçdaroğlu, korkularını anlıyoruz, ama korkunun seni bekleyen mutlak sona bir faydası yok, sen de biliyorsun ki bu son seçimin olacak.” dedi.

Başkan Başer: Kılıçdaroğlu bu son seçimin olacak
Son Güncelleme :

17 Ekim 2021 - 17:03

İl Başkanı Yusuf Başer, yaptığı açıklamada; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Başer, “Önce polis sonra Asker, öğretmen, memur derken toplumun her kesimini tehdit eden Kılıçdaroğlu, Korkularını anlıyoruz, ama korkunun seni bekleyen mutlak sona bir faydası yok, sen de biliyorsun ki bu son seçimin olacak. Bu aziz millet seni sonsuza dek demokrasinin en temel unsuru olan sandığa gömecek.”dedi.
ERDOĞAN SEVGİSİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin her geçen gün arttığını vurgulayan Başkan Başer,“Tüm çırpınışların ondan, çünkü hiçbir şey istediğin gibi gitmiyor. Yaptığınız algılar, söylediğiniz yalanlar, iftiralar, kara propagandalar. Hiçbiri milletin gönlündeki Erdoğan sevgisini azaltmıyor. Çünkü bu kadim millet seni de tanıyor kendisine hizmet edeni de seni de tanıyor ülkesini en iyi şekilde temsil edeni de. Ama üzülme Sayın Kılıçdaroğlu bu son kaybedişin olacak ve tarih seni girdiği her seçimi kaybeden Genel Başkan olarak hatırlayacak belki de hiç hatırlamayacak” şeklinde konuştu.

KEVEN: “PARTİ TEMSİLCİSİ GİBİ DAVRANAN BÜROKRATLARI UYARDI”

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, “AK Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Yusuf Başer’i Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözlerinden dolayı esefle kınıyorum. Genel Başkanımız, asla memurları tehdit etmedi. Parti temsilcisi gibi davranan bürokratları uyardı.”dedi.
Milletvekili Ali Keven, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine tepki gösterdi. Keven, “Öncelikle yaptığınız bir çarpıtmayı düzeltmek istiyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu asla memurları tehdit etmedi. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Sayın Başer, sizin gibi yerel siyasetçiler ulusal ölçekte yaşanan siyasi tartışmalara dahil olmak yerine ilimizin yerel sorunları ile ilgilenerek gündem olmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu usulsüz işlere imza atan, hukuksuz uygulamalara izin veren, yasalara aykırı davranan, devlet görevlisi tanımının dışına çıkan, parti temsilcisi gibi davranan bürokratları uyardı. Bu devran bir gün dönecek ve onca usulsüz işe onay veren bir bürokratın arkasında duracak tek bir kişi kalmayacak. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti, bir partinin bir zümrenin değil; 83 milyonun hukuk devletidir. Er geç hukukun üstünlüğü sağlanacaktır. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Son olarak seçim sonuçlarına hiç girmeyelim. En son yerel seçimde halkımız gerekli uyarıyı yaptı ve demokratik tercihini gösterdi. Şimdi ise hayat pahalılığının, işsizliğin, her gün sağanak gibi yağan zamların hesabını ilk seçimde soracak.
Sayın Başer, Yozgatımızın ilgilenecek çok sorunu var. 3 yıldır göç sorunu ile ilgili siyaset gözetmeden geniş tabanlı bir çalışma yapalım diyorum ama ne yazık ki Yozgat kısır tartışmalara kurban veriliyor. Yozgatlı hemşerilerim kısır tartışma istemiyor; Yozgat’ımızın sorunlarına çözüm bekliyor. Yozgat için yapacak çok işimiz var.”ifadelerini kullandı. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.