""

MHP’lilerden Vali Özkan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:08

MHP’lilerden Vali Özkan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda göreve başlayan MHP’li belediye başkaları da yer aldı.

MHP’lilerden Vali Özkan’a ziyaret
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 17:02

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, MHP teşkilatından gelen heyeti ağırlarken, yeni göreve başlayan ve güven tazeleyen belediye başkanlarına da başarılar temennisinde bulundu.
Ziyarette, Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, Çandır Belediye Başkanı Ertan Eroğlu, Yenifakılı Belediye Başkanı Musa Sarıaslan, Baydiğin Belediye Başkanı İmdat Ceylan, Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy, Konuklar Belediye Başkanı Oğuzhan Karaca, Sırçalı Belediye Başkanı Mustafa Parlak, Yamaçlı Belediye Başkanı İbrahim Özsoy, Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir ile birlikte Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar yer aldı.
MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, ziyaretin amacının, yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak olduğunu belirtti. Ayrıca, Vali Özkan’a teşkilatları adına teşekkürlerini iletti ve kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Vali Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP teşkilatına teşekkür etti ve yeni başkanlara görevlerinde başarılar diledi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.