""

Başkan Başer ve yönetiminden gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 22:58

Başkan Başer ve yönetiminden gazetemize ziyaret

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mehmet Taşdemir, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek 25. kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Başkan Başer ve yönetiminden gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 14:30

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre sohbet eden İl Başkanı Başer, Yeniufuk Gazetesi’nin 25 yıldır basın yayın ahlakına bağlı, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde kamuoyunu bilgilendirerek yayın hayatını sürdürdüğünü söyledi.

Bir şehrin gelişmesi ve kalkınmasında basının da rolü olduğunu vurgulayan Başkan Başer, “Yozgat basınımız bizlerin gözü ve kulağıdır. Şehrimizin gelişmesine basınımız da yaptığı haberlerle katkı sağlamaktadır. Bu anlamda yaptığı haberlerle çeyrek asırdır, doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde Yozgat kamuoyunu bilgilendiren Yeniufuk Gazetesini ve ekibini tebrik ediyor, daha nice başarılarla dolu yıllar geçirmenizi diliyorum.” diye konuştu.

Kadın Kolları İl Başkanı İlknur Ünal ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir’de gazetemizin 25 kuruluş yıldönümü kutladı.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Başer ve beraberindekilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.