""

Başkan Köse: Atatürk, ülkemizin ve milletimizin ortak değeridir « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 23:39

Başkan Köse: Atatürk, ülkemizin ve milletimizin ortak değeridir

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; kahraman bir asker, büyük bir devlet adamı olduğunu belirterek, Atatürk’ün bu ülkenin ve milletin ortak değeri olduğunu söyledi.

Başkan Köse: Atatürk, ülkemizin  ve milletimizin ortak değeridir
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 18:42

Belediye Başkanı Celal Köse, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Milletimizi ortak bir yol etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla bu topraklar üzerindeki egemenliğimizi perçinlemiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 85. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum. 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923’te Ankara’da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır. Gazi Paşa, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biridir. Onun hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine, Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına bir kez daha Yüce Rabbim’den rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.