""

Başkan Suntay güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

11 Mayıs 2024 - 05:55

Başkan Suntay güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı ikinci olağan genel kurul toplantısında tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Salih Suntay, delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Başkan Suntay güven tazeledi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 8:47

Yeniden Refah Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı ikinci olağan genel kurul toplantısında tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Salih Suntay, delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nihat Kayhan’da, Yeniden Refah partisinin siyaset sahnesine girmesinin en büyük sebeplerinden birisinin milli görüş temsil hakkının yetersiz olduğundan dolayı kendileri yeniden temsil ederek Türkiye’yi yeni bir büyük Türkiye haline getirmek için kolları sıvadıklarını belirtti.
Başkan Kayhan, “Yeniden Refah partisi 3 Kasım 2018’de ilk kongremizi büyük Türkiye’de en büyük partilerin dahi gerçekleştiremediği 44 bin kişi ile yapmış bulunmaktayız şuanda ikinci kongrelerimizi yapıyoruz. Yeniden Refah partisinin siyaset sahnesine girmesinin en büyük sebeplerinden biri milli görüş temsil hakkının yetersiz temsil ettiğinden dolayı bizler yeniden milli görüşü temsil edip yeniden Türkiye’de yeni bir büyük Türkiye’nin ve yeni bir Dünyanın kurulması için hepimiz kollarımızı sıvadık. İnşallah bundan sonrada rahmetli Erbakan Hocamızın yapmış olduğu büyük sanayi atılımları ilk önce ahlak ve maneviyat E 8’ler daha sonra denk bütçe bunları tekrar gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi MYK Üyesi Yahya Coşkunsu ise şunları kaydetti: “Biz bir sevda uğruna siyasi çalışmalar yapıyoruz. Bizim ufkumuz farklıdır. Uzun vadede bu çalışmaları inşallah göstereceklerdir. Bütün Yeniden Refah Partisi 2. Olan kongremize katılan kardeşlerimizin, hepsinden Allah razı olsun diyorum. Yeniden Refah Partimizin 3’ci yılına girdik, büyük çapta bir çalışma ile 81 il teşkilatın tamam şuanda mevcuttur, çalışıyor937 tane ilçe teşkilatımız kurulu, Allah kısmet ederse genel başkanımızın ifadesi ile şuanda yargıtaya 200 bine yaklaşan resmi üyesi ve 150 yaklaşanda ıslak imzalı üye formuyla beraber inşallah 350 Bin’e yakın bir dönemde üye sayısına ulaştık .3 sene içerisinde Rahmetli Erbakan Hocamın mirasının üstündeyiz. Biz hala onun mirası ile hayat sürüyoruz. Bunu sizlerede ifade etmek istiyorum. Rahmetli Erbakan Hocamız dünyaya büyük bir ufuk açmış İnsanlığı o köle düzeninden kurtarmak için büyük bir çaba harcamış birinci 40 yılı Rahmetli Erbakan Hocamın dönemi kapandı. İnşallah 2.nci 40 yılda da evladı Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’la bu yolun devamını sürdürmeye devam ediyoruz.”diye konuştu. /Alparslan DEMİR

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.