""

Başkan Yalçın: Örnek çalışmalara imza atıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:22

Başkan Yalçın: Örnek çalışmalara imza atıyoruz

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, belediye olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakların örnek teşkil ettiğini söyledi.

Başkan Yalçın: Örnek çalışmalara imza atıyoruz
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 14:53

Belediye Başkanı Nezih Yalçın, “Alt yapı sorunları çözülen, üst yapılarıyla örnek gösterilen bir kent oluşturma gayretiyle ilçemizin bir çok noktasında çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Uzun yıllardır bozulmuş yapısıyla vatandaşımızı yoran Emek Mahallesi 180. sokakta yol ve çevre düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Emek Mahallesi ve Güneyli Mahallesi’ni çarşı merkezine bağlayan, Orman Yolu Caddemize çarşı merkeze girilmeden direk bağlantı sağlayan önemli noktalardan biri olan caddede gerek alt yapı gerek yol düzenleme ve çevre düzenleme çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. Özellikle tekstil fabrikasının açılmasıyla çok yoğun kullanılan bir yol haline gelen caddemizde yeni ve estetik görüntü diğer ara sokaklarımıza da örnek teşkil edecektir. Amacımız her mahallemizde alt yapısı tamamlanmış, ilçemize yakışır cadde ve sokaklar oluşturmaktır. Bu güzelliklere sabrederek, emek harcayarak, zoru başararak birlikte ulaşacağız. ‘Zahmet olmadan rahmet olmaz’ kaidesince kalıcı rahmetler için geçici zahmetlere katlanmak zorunda kalan halkımıza ve esnafımıza gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.