""

Başkan Yılmaz, Çanakkale’den müjdeyle döndü « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 09:41

Başkan Yılmaz, Çanakkale’den müjdeyle döndü

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Çanakkale’de katıldığı Kale Grubu’nun 65. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yaptığı görüşmeler ile ilçeye müjdeyle döndü.

Başkan Yılmaz, Çanakkale’den müjdeyle döndü
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 11:55

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Çanakkale’de katıldığı Kale Grubu’nun 65. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yaptığı görüşmeler ile ilçeye müjdeyle döndü.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde temelleri atılan Kale Grubu’nun 65’inci Kuruluş Yıldönümü bu yılda çeşitli açılış ve etkinliklerle kutlandı.

Bu yılki teması ‘İyi Bak Dünyana’ mottosu ile gerçekleşen programına katılım sağlayan Başkan Ferhat Yılmaz, “Çanakkale’nin Çan ilçesinde gerçekleşen ve ilçemizde de üretim tesisleri bulunan Kale grubunun, Çanakkale’nin Çan ilçesinde her yıl düzenlediği festival günleri etkinliğine katıldık. Ve ilçemize müjdeli haberlerle dönmek nasip oldu” dedi.

ÇANAKKALE’DEN MÜJDEYLE DÖNDÜK

Programda Kale Grubu tarafından Yerköy’e yeni yatırımların yapılacağının müjdesini aldıklarını belirten Başkan Yılmaz, söz konusu fabrikanın ilçeye kazandırılması ile istihdama da büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Yerköy’e yapılacak olan yeni yatırımlar için Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın çalışmaların başlatıldığının müjdesini de verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Yerköy’e 2’nci Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Kale Grubu tarafından duvar fayansı fabrikasının bir kısmının kurulacağının da müjdesini almış bulunmaktayız. İnşallah, söz konusu fabrikanın kurulması ilçemizin hem ekonomisine, hem de istihdama büyük katkı sağlayacaktır. Dünya standartlarında en son teknoloji makine ve fırınlarla faaliyet gösterecek hatta üretimin yüzde 70’inin ihraç edileceğini öğrenmemiz ise bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale’de bulunduğumuz süre boyunca Anadolu insanının misafirperverliğini, cömertliğini ve hoşgörüsünü bizlere gösteren Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynep Bodur Okyay’ a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Okyay’a ve Yerköy Orta Anadolu Seramik Fabrikası Müdürü Sayın Ekrem Demiraslan’ a teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Nazife EKİCİ

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.