""

Bozdağ; Sorumlu bizleriz « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 20:18

Bozdağ; Sorumlu bizleriz

Hemişehrimiz, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da partililerle bayramlaşma programında yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bozdağ, yaptığı konuşmada, “Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz” dedi.

Bozdağ; Sorumlu bizleriz
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 17:12

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bozdağ, konuşmasında, “Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değildir. O nedenle de biz bu sorumluluk bilinci içerisinde Şanlıurfamızda yeni dönemde partimizin daha da güçlenerek yola devamı için yapılması lazım gelenleri milletimizden de aldığımız mesaj ve uyarı doğrultusunda kararlılıkla yerine getireceğimizden hiçbir hemşehrimizin tereddüdü olmamalıdır” ifadelerini kullandı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.