""

Depodaki buğdaya gömülerek boğuldu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:31

Depodaki buğdaya gömülerek boğuldu

Yozgat’ta özel bir şirkette çalışan teknisyen, Metin Esen (34) periyodik bakım için girdiği hububat deposunda buğdaylara gömülerek boğulduğu iddia edildi.

Depodaki buğdaya gömülerek boğuldu
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2021 - 14:49

Firmada çalışan arkadaşları bir süre teknisyen Esen’den haber alamayınca kontrol etmek istedi. Teknisyen, boşaltılan silonun içinde bulundu. Boğazyılan ilçesinde saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Yenipazar beldesindeki özel şirkete ait hububat silosunda meydana gelen olayda, Metin Esen, periyodik bakımını yapmak için yaklaşık 25 metre uzunluğa sahip 1750 ton kapasiteli hububat deposuna girdi. İş arkadaşları, Esen’den haber alamayınca, durumu itfaiye ve AFAD’a bildirdi. Depolanan buğday, Esen’in bulunması için diğer siloya aktarıldı. Saat 16.30 sıralarında, Esen’in bedeni boşaltılan silonun içinde bulundu.
Esen’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Yozgat Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.