""

DSP seçim çalışmalarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 08:32

DSP seçim çalışmalarını sürdürüyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Teşkilatı, Bahadın Beldesi’nde yürüttüğü seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

DSP seçim çalışmalarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

18 Mart 2024 - 15:32

Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Teşkilatı, Bahadın Beldesi’nde yürüttüğü seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, yapılan çalışmaları değerlendirirken Bahadın’ın geçmişte önemli hizmetler aldığını ve Bahadınlıların yeni dönemde de mevcut belediye başkanı Yurtseven Bozdemir ile devam etmeye kararlı olduğunu ifade etti.

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, yaptığı açıklamada, “DSP Yozgat İl Örgütü olarak seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bahadın beldemiz bizim için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü Bahadınlı hemşerilerimiz önceki dönem bize inandı, bize güvendi ve belediye başkan adayımız Sayın Yurtseven Bozdemir’i Bahadın Belediye Başkanı seçti. Bu süreçte Bahadın önemli hizmetler aldı. Bu hizmetlerin gerçekleşme sürecinde emeklerini esirgemeyen ve bizlere kapılarını her daim açık tutan Yozgat milletvekillerimize, bakanlarımıza ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Uçar, Bahadın halkının yeni dönemde de mevcut başkanları Yurtseven Bozdemir ile yola devam etmeye kararlı olduğunu belirterek, “Yeni dönemde de bu hizmetlerin artarak devam etmesi için adayımız, Bahadın Belediye Başkanımız Sayın Yurtseven Bozdemir’dir. İçinde bulunduğumuz Şubat ayının son günlerinde seçim karargahımızın açılışını gerçekleştirdik. Burada Bahadınlı hemşerilerimize yeni dönem projelerimiz ile ilgili bilgi veriyoruz. Edindiğimiz izlenimler neticesinde anlaşılıyor ki Bahadın halkı başkanından memnun. Bahadın Beldemiz yeni dönemde de Yurtseven Bozdemir başkanımızla yola devam edecek” şeklinde konuştu. Haber: Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.