""

Federasyondan tebrik ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 23:54

Federasyondan tebrik ziyareti

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan seçimlerde meclis üyesi seçilen hemşerilerini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Federasyondan tebrik ziyareti
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 18:28

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erdem Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Ümit Kıyıcı, Mustafa Aksoy, Doğan Şahbaz ve Mustafa Eranıl; Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Meclis üyeliğine seçilen Adem Pekyürek’i ve Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe Meclis Üyesi seçilen Ahmet Güngörmez’i ziyaret ederek tebrik ettiler.
Federasyon olarak her daim Yozgat ve Yozgatlının yanında olduklarını belirten Genel Başkan Erdem Ay, “Federasyonumuz, Yozgatlıların birleşme noktasıdır. Biz gurbette ki Yozgatlıların her daim yanındayız. Artık temsil makamında da Yozgatlıları görmek bizleri mutlu etmektedir. Çeşitli partilerden seçilen hemşerilerimizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.” dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.