""

Halk Kütüphanesi inşaatı devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:13

Halk Kütüphanesi inşaatı devam ediyor

Boğazlıyan ilçesinde yapımı planlanan Halk Kütüphanesi binası inşaatı devam ediyor.

Halk Kütüphanesi  inşaatı devam ediyor
Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 18:44

Boğazlıyan ilçesinde yapımı planlanan Halk Kütüphanesi binası inşaatı devam ediyor.

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, gençler için hayata geçirdikleri Boğazlıyan Belediyesi Halk Kütüphanesi çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Başkan Coşar, “İlçemizin güzel yarınları için tüm hayallerimizi hayata geçirmeye emin adımlarla ilerliyoruz. Kütüphane Binası Yapım işinin ihalesi geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılmıştı. İlçemizde yapılan çalışmalarda en fazla önemsediğimiz konuların başında eğitim gelmektedir. Boğazlıyan Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan her türlü çalışmaya destek vermeye gayret ediyoruz. Bu anlamda ilçemiz yeni bir eğitim yuvasına daha kavuşacaktır’’ diye konuştu./ Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.