""

Hastalara geçmiş olsun telefonu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:25

Hastalara geçmiş olsun telefonu

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Covid-19 Hastalarını arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalara geçmiş olsun telefonu
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 8:50

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Covid-19 Hastalarını arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kısa bir önce göreve başlayan ve çalışmaları halkın takdirini toplayan Kaymakam Açıkgöz, yakın zamanda pozitif olan ve tedavileri evlerinde devam eden vatandaşları telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vatandaşların genel durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Açıkgöz, bir ihtiyaçları olduğunda devletin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
Vatandaşların bazılarının ilk başta şaşırdığını sonrasında ise memnun olduklarını ifade eden Kaymakam Açıkgöz: “Şu an pozitif olan vatandaşlarımızın her birini, tek tek arayarak hallerini hatırlarını sorduk. Kendilerine Rabbimizden şifa dilediğimizi ilettik. Her bir Saraykentli bizim için çok kıymetli. Göreve başladığım günden itibaren aşı konusunda verdiğimiz mücadelenin temelinde de bu düşünce var. Maalesef şu an pozitif olan vakalarımızın neredeyse tamamı, ya hiç aşı olmamış kişilerden ya da sadece ilk dozunu olmuş ikinci dozunu yaptırmamış kişilerden oluşuyor. Bu vesileyle henüz aşı olmamış Saraykentli vatandaşlarımızdan aşılarını bir an önce yaptırmalarını rica ediyorum.” dedi.
/ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.