""

Kadın Kolları yönetimi tanıtıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:43

Kadın Kolları yönetimi tanıtıldı

AK Parti Yozgat Kadın Kolları İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kadın Kolları yönetimi tanıtıldı
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 18:09

AK Parti Yozgat Kadın Kolları İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri tanıtım toplantısı düzenlendi.
Parti binasında düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Belediye Başkan Vekili Ahmet Topuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Kadın Kolları İl Başkanlığında görev alacak yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Erva Kevser Yurtlu ise yönetimin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak, “ Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette kadına verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Partimiz ile; kadınlar siyasetin öznesi haline getirilmiştir. Cumhurbaşkanımız siyasi hayatındaki en büyük başarı ve desteğini kadınlardan gördüğünü ifade ederek bizleri bizlerin siyasette yolunu açmıştır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle; “Kadını dışlayan bir toplum, gücünün ve potansiyelinin yarısından vazgeçmiş demektir, kadın yoksa insan yoktur. Kadın Kolları olarak, siyasetin hamurunu yoğurup, köyden mahalleye; beldeden ilçeye, nihai olarak da il merkezine uzanan mahir eller ve neferlerle partimizin ve davamızın daha da yükselmesini sağlamaya çalışacağız. Amacımız; kurucu liderimizin davasını yönetim kurulu üyelerimizin ve gönüllü AK kadınların gücüyle sahalara yaymak ve girilmedik gönül bırakmamaktır. Gün; el ele, gönül gönüle vererek, ekip ruhuyla hep beraber çalışma günü. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Aydınlık Türkiye İçin Güçlü Türkiye için çalışma günü. Bu zamana kadar AK partiye gönül veren emeklerini esirgemeyen tüm AK kadınlardan Allah razı olsun. Yeni Kadın Kolları yönetimi partimiz için hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte tevazu ve samimiyetle çalışmak için Bismillah diyerek yola çıktık” diye konuştu.
Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı yönetim kurulu listesi ise şu şekilde oluştu: “
“İl Kadın Kolları Başkanı Av. Erva Kevser Yurtlu
Fatma Türkmen
Münire Erkoçoğlu
Tuba Kara
Damla Durak
Elif Göktekin
Nejla Sarıtaş
Dilara Karakoç
Vuslat Durusoy
Fatma Bulut
Nihal Yaşar
Fatma Yeşilyurt
Arife Aygül
Tülay Açıkgöz
Selma Kolcu
Sebil Gezginci
Arife Şahingöz
Ayşe Yozgat
Ayten Gökhan
Döne Yılmaz
Esra Güneş
Gülcan Çavdarcı
Gülcan Alkan
Güler Akbulut
Handan Kargı
İhsaniye Kaplan
İfakat Doğrutekin
Leyla Kaya
Nezaket Özdemir
Özlem Çam
Perihan Sungur
Raziye Karakoç
Saliha Sarıkaya
Sevim Çakır
Şirin Uslu
Şükran Ünlüsoy
Tuğba Güler
Yaşar Ekim
Zeynep Bozok
Zeynep Uzun”
Haber: Alpaslan DEMİR

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.