""

Kar yağışı nedeniyle 247 köy yolu ulaşıma kapandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:05

Kar yağışı nedeniyle 247 köy yolu ulaşıma kapandı

Yozgat’ta dün sabah saatlerinde başlayan aralıklarla etkisini sürdüren kar ve tipi nedeniyle 247 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı nedeniyle 247 köy yolu ulaşıma kapandı
Son Güncelleme :

23 Ocak 2022 - 13:02

Yozgat’ta dün sabah saatlerinde başlayan aralıklarla etkisini sürdüren kar ve tipi nedeniyle 247 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı ilde İl Özel İdaresine bağlı ekipler kapanan köy yollarını aömak için çalışmalarını sürdürüyor. Açılan köy yolları tipi nedeniyle tekrar kapanırken, ekipler köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, kar yağışının sevindirici olduğunu belirterek, çalışmaların aralıksız sürdürdüğünü söyledi.
İl Özel İdaresi ekipleri kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten Yılmaz, “Ekiplerimiz kar yağışının başlamasıyla birlikte ulaşımının aksamaması için yol açma çalışmasını sürdürüyor. Kar ve tipi nedeniyle 247 köy yolumuz ulaşıma kapandı. Ekiplerimizin ulaşıma açtıkları yol kar ve tipi nedeniyle yeniden kapandı. Kurak bir yıl geçirdik, bu bakımdan önemli olan yağışların olması biz görevimizi yapıyoruz.”ifadelerini kullandı. Ferhat Özer

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.