""

Şahan, ilçelerde partililerle bayramlaştı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 10:08

Şahan, ilçelerde partililerle bayramlaştı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat ve ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak partililer ve vatandaşlarla bayram sevincini paylaştı.

Şahan, ilçelerde partililerle bayramlaştı
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 17:06

Sürekli sahada aktif bir şekilde seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şahan, bu kez de bayram dolayısıyla ilçelerde parti teşkilatları tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Şahan, bayram süresince de hemşehrileriyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.
Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Milletvekili Şahan, bu özel günlerin toplumun farklı kesimlerini kaynaştırdığını ifade etti. Partililerle birlikte geçirdiği bayramlaşma etkinliklerinde Şahan, vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyerek onlarla yakından ilgilendi.
Milletvekili Şahan, bayramlaşma programları vesilesiyle ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla buluşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi./ Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.