""

Şehir Hastanesinden, hasta ve personele aşure ikramı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:04

Şehir Hastanesinden, hasta ve personele aşure ikramı

Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla hastane personeli ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Şehir Hastanesinden, hasta ve personele aşure ikramı
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2022 - 16:33

Hastane önünde düzenlenen aşure etkinliğine; AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, hastanenin idari ekibi katıldı.

Etkinlikte Milletvekili Yusuf Başer, Hastane Başhekimi Mustafa Kozan ve diğer protokol üyeleri hastaneye gelen vatandaşlara ve sağlık personeline aşure ikram etti.

Milletvekili Başer, Muharrem ayı dolayısıyla hastane yönetiminin düzenlediği Aşure programına katıldıklarını belirterek, “Başhekimimiz Mustafa Bey’i ve ekibini tebrik ediyorum. Türkiye’mizin ilk açılan şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanemizde başarılı ve özverili çalışmalara imza atıyorlar. Bugünde  hastanemizin Kalp ve Damar Yoğun Bakım Ünitesi’nin resmi açılışını gerçekleştirdik. Daha sonra da yine hastane yönetimimiz tarafından hazırlanarak vatandaşlarımıza ikram edilen aşure programına katıldık. Bu vesile emeği geçen başta Başhekim Mustafa Kozan olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Başhekim Mustafa Kozan’da katılımlarından dolayı Milletvekili Başer ve beraberindekilere teşekkür etti. Yusuf BAĞCI

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.