""

Şeker pancarı taşıyıcılarına denetim « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 00:07

Şeker pancarı taşıyıcılarına denetim

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri tarafından Yozgat’ta Şeker Pancarı hasat döneminin başlaması ile birlikte denetimlerini de sıklaştırdı.

Şeker pancarı taşıyıcılarına denetim
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 18:43

Yozgat’ta şeker pancarı hasadının başlaması nedeni ile fabrikalara şeker pancarı taşıyan kamyon, çekici ve traktörlere yönelik denetimler yapılıyor. Trafik kazalarının önlenmesi ve meydana gelen kazalar sonucunda yaşanan can kayıpları ile yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla yapılan denetimlerde şeker pancarı taşıyan araçların şoförlerine yönelik özellikle ağırlık ve taşıma kapasitesi, taşıma sırasında branda kullanımı, araçlarda reflektör bulundurulması, çoklu römork takılmaması üzerinde durularak uyarılar yapıldı.
Ağır yük taşıyan araçların azami yüklü ağırlıkların üzerinde yük taşıyıp taşımadıkları konusunda, özellikle karayolunun yol yapısının bozulmasını engellemek ve trafik güvenliğini sağlamak adına pancar taşıyan kamyonların belge ve tonajlarının kontrolleri yapıldı.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca bölgesinde şeker pancarı ve taşıyan araç ve şoförlerine yönelik denetimler devam edecek. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.