""

Sorgun Belediyesinde 3 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:16

Sorgun Belediyesinde 3 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci

Hizmet İş Sendikası ve Sorgun Belediyesinde kadrolu ve geçici olarak çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sorgun Belediyesinde 3 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci
Son Güncelleme :

26 Ocak 2022 - 16:50

Hizmet İş Sendikası ve Sorgun Belediyesinde kadrolu ve geçici olarak çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Sorgun Belediye Başkanlığında düzenlenen imza törenine, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Disiplin Kurulu Üyeleri, Mehmet Demirbilek, Ömer Kayhan, Erdoğan Yiğit, Belediye Başkan yardımcıları, sendika üyesi işçiler katıldı.
Toplu iş sözleşmesi kapsamında ücret zammı sosyal haklar hariç sendika üyesi işçilerin ücretlerine birinci yıl altı ay için yüzde 17, ikinci altı ay memur zammı ve enflasyon farkı, ikinci ve üçüncü yıl memur zammı ve enflasyon farkı uygulanacak.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Belediye Başkanı Erkut Ekinci’ye teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız göreve geldiği gün, çalışanlarımız bizim yol arkadaşımız, biz birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşımızı yolda bırakmayız demişti. İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile emekçi kardeşlerimiz enflasyona ezdirmemiş gereğini yapmıştır. Sorgun Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Erkut Ekinci, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı, işçilerin yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Şirkette çalışan işçilerin ücretlerinde gereken iyileştirme yapmak için çalışmaktayız. En kısa sürede şirket işçilerinin de ücretlerinde iyileştirme yapacaklarının müjdesini vermiştir. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen başta, Sorgun Belediye Başkanımız Erkut Ekinci’ye, Belediye Başkan yardımcılarına,sendika üyelerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. İmzalanan Toplu-İş Sözleşmesi, sendikamıza, Sorgun Belediyesine ve tüm çalışan emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu. Alpaslan DEMİR

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.