""

Tatlı ve börek yoğunluğu « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 20:35

Tatlı ve börek yoğunluğu

Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar misafirleri için ikram edecekleri tatlı ve su böreklerini yaptırmaya başlarken, tatlı ve börek yapan işletmelerde de başram yoğunluğu oluştu.

Tatlı ve börek yoğunluğu
Son Güncelleme :

07 Nisan 2024 - 15:22

El açması ev baklavası ile su böreğinin zahmetli olmasından dolayı bu işi yapan işletmelere giden vatandaşlar tatlıları ile böreklerini yaptırmaya devam ediyorlar. Bayrama bir hafta kala siparişlerini almaya başlayan işletmeler, çok fazla sipariş olmasından dolayı en yoğun dönemlerini yaşıyorlar. Vatandaşların tatlı ve su böreği talebini karşılamak için çalışan işletmeler, siparişleri yetiştirmek için büyük emek harcıyor.
Bazı ev hanımları ise tatlı ve böreği evlerinde yaparak bayramda ikram etmeye hazırlıyor. Nuriye Aslan isimli ev hanımı özellikle su böreği ve tatlı hazırlığına 1 hafta öncesinden başladığını belirterek, “Her yıl ramazan ve kurban bayramı için tatlı ve böreğimizi yapıyoruz. Kendi ailemiz ve dışarıdan gelecek misafirlerimiz için tatlı ve börek bizlerin geleneklerinde vardır. Şimdi her şey daha da pahalandı. Dışarıdan almak yerine bizde kendi evimizde yaptık. Tatlı ve böreklerde kullandığımız tereyağı, yumurta, yoğurt hepsi doğal, organik ürünlerdir.”dedi. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.