""

Türkiye, Cumhuriyet ayarlarına geri dönmelidir « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:40

Türkiye, Cumhuriyet ayarlarına geri dönmelidir

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Türkiye’nin fabrika ayarlarına geri dönmesi gerektiğini belirtti. Uçar; “Atatürk milliyetçiliği, Yurtta Sulh Cihanda Sulh ve inançlara saygılı laiklik kavramları bu ülkenin olmazsa olmazlarındandır.” dedi.

Türkiye, Cumhuriyet ayarlarına geri dönmelidir
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 18:07

Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’deki hukuk ve demokrasi, mevcut iktidar sayesinde yıllardır yoğun bakımda. Atatürk’ün Türkiye’ye armağan ettiği bu topraklar üzerinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin amaçları bitmeyecek. Emperyalist tehlike her zaman devam edecek. Önemli olan ulusal bilinç ve değerlerimizi kaybetmememizdir.
Bu ülkedeki siyasi partiler birkaç taneden ibaret değil. Parlamento dışında da partiler var. Doğruluğu, tutarlılığı ile halkçılığı ile Demokratik Sol Parti var.
Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit, mevcut iktidara 2002 yılında her yönüyle tertemiz bir ülke bıraktı. Ancak o tertemiz ülke, sadece 20 yılda bu hale geldi. Bu ülkeyi yönetenler Demokratik Sol Parti’nin uyarılarını dikkate almalıdır. Çünkü inanıyoruz ki Demokratik Sol Parti, bir gün mutlaka yeniden iktidara gelecektir.
Karma ekonomik sistem, her alanda üretim, emeklinin, işçinin, köylünün, esnafın, memurun, ulusal sanayicinin, kobi işletmecisinin, gençliğin, ev hanımın hakkını alması için, hukukun üstünlüğü için, tam demokrasi için, tam bağımsızTürkiye için, liyakat ve denetimin her alanda sağlanması için, sınavlarda soruları çalarak elde edenin değil, hak edenin hakkını alması için, ülke siyasetinde Demokratik Sol Parti aranıyor.
En iyi alternatif parti biziz. Bizim ne geçmişte ne de bugün kara bir lekemiz yok. Halkın partisi Demokratik Sol Parti var oldukça, millet için çözüm her zaman var olacaktır. Demokratik Sol Parti artık umut ve zorunluluktur.” / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.