""

Yenifakılı Kırgız Kültür Yardımlaşma Derneği’nden Vali Özkan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:27

Yenifakılı Kırgız Kültür Yardımlaşma Derneği’nden Vali Özkan’a ziyaret

Yenifakılı Kırgız Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Gencekul Timur, Yönetim Üyesi Egenverdi Atılgan ve 2017 yılında Bitlis/Tatvan’da gazi olan Ali Timur, bugün Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Yenifakılı Kırgız Kültür Yardımlaşma Derneği’nden Vali Özkan’a ziyaret
Son Güncelleme :

14 Nisan 2024 - 16:57

Heyet, Vali Özkan’ı ziyaretlerinde, derneğin faaliyetleri ve bölgedeki sosyal yardım projeleri hakkında bilgi verdi. Derneğin çalışmalarıyla ilgili detaylı bir sunum yapan Başkan Timur, Yozgat ve çevresindeki toplumsal dayanışma ve kültürel etkileşim faaliyetlerine katkı sağlamak için çeşitli projeler geliştirdiklerini vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Özkan, derneğin Yozgat ve çevresindeki sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlamasından dolayı teşekkürlerini ileterek, heyetin bayramlarını kutladı.
Vali Özkan, dernek üyeleriyle bir süre sohbet ederek, yapılacak ortak projeler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretin sonunda heyet, Vali Özkan’a teşekkür ederek, kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.