""

Yozgat SMMMO’dan Soysal’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:27

Yozgat SMMMO’dan Soysal’a ziyaret

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleri; Harun Evcimen, Tuncer Doğan, Mustafa Aydın ve Musa Babayiğit, ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı ziyaret ederek, bakan yardımcılığı görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Yozgat SMMMO’dan Soysal’a ziyaret
Son Güncelleme :

22 Eylül 2021 - 18:37

Yozgat SMMMO Başkanı Bulut, yaptığı açıklamada; AK Parti’de 24,25 ve 26.dönem Yozgat milletvekili görevlerinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’la geçmişe dayalı samimi bir dostlukları olduğunu söyledi.
Ertuğrul Soysal’ın Bakan Yardımcısı olmasının Yozgatlı hemşehrileri gibi kendilerinde de büyük sevinç yarattığını vurgulayan Başkan Bulut, “Öncelikle Sayın Bakan Yardımcımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.
Kendisi Yozgat’ımızda gerek hekimliği görevinde, gerekse Milletvekilliği döneminde önemli hizmetlerde bulunmuştur. Elinden geldiğince Yozgat’ımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olmuştur. Bakan Yardımcılığı görevini de layıkı ile yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Bugünde kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bu vesile ile Sayın Bakan Yardımcımıza başaralar diliyorum.”diye konuştu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’da, ziyaretlerinden dolayı SMMMO Başkanı Ahmet Bulut ve yönetimine teşekkür ederek, dün olduğu gibi bundan sonrada ülke ve Yozgat için elinden geldiğince hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını ifade etti.
Başkan Bulut, ziyaret anısına Bakan Yardımcısı Soysal’a Yozgat Saat Kulesi tablosu hediye etti.
Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.