""

Bekir Bozdağ farkı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:44

Bekir Bozdağ farkı

Bekir Bozdağ farkı
Son Güncelleme :

22 Haziran 2021 - 16:50

Kaleme aldığım son üç köşe yazımda Yozgat Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ’ın Yozgat ziyaretleri üzerinde değerlendirmelerim oldu.

Bugünde aynı konular üzerinden devam edelim. Bir Milletvekili olarak günümüz siyasetinde ara vermeden 5 dönemi geride bırakırken, Hükümet sözcülüğü, Bakanlık, Adalet Bakanı, Anayasa Komisyonu Başkanı gibi önemli görevler üstlenmek kolay değildir.

Dolayısı ile bu durum karşısında Sayın Bozdağ ile her zaman bir araya gelmek de mümkün olmadı.

Geçen hafta Sayın Bozdağ ile bir araya geldiğimizde Yozgat üzerine birçok konuda yaptığımız görüşmelerimizi haber ve yorumlarımız ile sizlere geniş bir şekilde yansıttık.

* * * *

Siyaset söz konusu olduğunda Yozgat’ın yeri ve konumu her zaman farklı olmuştur. Bu durumda Yozgat’tan zaman içinde birçok siyasetçi gelmiş geçmiştir.

Dolayısı ile Yozgat’a her gelip geçen siyasetçi şehrin gündeminde ancak günü birlik kalmıştır. Bu bağlamda Sayın Bozdağ ise Yozgat gündeminde günlerce kalabilmeyi nadir başaran bir siyasetçi kimliği taşımaktadır.

Burada bir parantez açarak, devam edelim. Hatırlanacağı üzere Sayın Bozdağ, ziyaretlerinden kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Ulaştırma ve Alt Yapı Başkanı Sayın Adil Karaismailoğlu ile birlikte Yozgat’ı ziyaret ettiler, incelemelerde bulundular.

Günübirlik haberler yapıldı, lakin devamı gelmedi. Bu tür faaliyetlerin içinde toplumun bilgilenmesine vesile olan yerel basın olmadığı sürece bir adım yol almak maalesef mümkün olmadığı bir kez daha görülmüştür.

Demem O ki, böylesine faaliyetlerin kendi içinde kalması, toplumun gerektiği gibi bilgi sahibi olmaması, sadece teşkilat bünyesindeki insanlarla sınırlı kalması deyim yerinde ise, “kendi çalıp kendi oynayan” sözünü hatırlatmaktadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.