""

Yozgat İçin Bugün Önemli Bir Gün! « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:35

Yozgat İçin Bugün Önemli Bir Gün!

Yozgat İçin Bugün Önemli Bir Gün!
Son Güncelleme :

23 Kasım 2021 - 17:33

Bugünkü köşe yazımın konusu Yüksek Hızlı Tren projesinde gelinen son durum ve gelişmeler üzerine olacaktı.

Öğrendim ki Ankara’da bugün “Yozgat” konulu çok önemli bir toplantı düzenlenecek

Toplantıya çok sayıda Yozgatlı hemşerimiz iştirak edecek, fikir, düşünce ve görüşleri ile toplantının daha verimli geçmesine katkı sunacaklar.

Vali Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, milletvekilleri ve iş insanları bu toplantının hem misafirleri hem de ev sahipleri olarak, memleket aşkı, sevdası ile Yozgat için neler yapabileceklerini ortaya koyacaklar…

Yozgat Gazetesi köşe yazarı hemşerimiz Dursun Erkılıç, dünkü köşe yazısında bu bilgiyi paylaşmamış olsaydı, doğrusu benim de haberim olmayacak, sözümün başında da ifade ettiğim gibi sizlerle bugün başka bir konu üzerinde sohbet edecektik.

Yozgat’ın geleceği adına böylesine önemli bir toplantıdan haberdar olduk, bize düşünce ve görüşlerimizi sizlerle bu sohbet aracılığı ile paylaşma fırsatı oldu.

Toplantının ev sahipliğini Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ve yönetimi yapacak, bunu baştan söyleyeyim.

Bu toplantı öncesinde çeşitli mekânlarda birden fazla toplantılar yapıldı. Katılımların en yüksek seviyede olduğunu hatırlıyorum.

Bugünkü ve daha önceki toplantıların amacı her şeyin en iyisini ve güzelini fazlası ile hak eden Yozgat ve Yozgatlıların daha yaşanabilir, sosyal ve ekonomik yönden refah seviyesi daha yüksek bir kentte huzur içinde yaşamaları hedeflenmektedir.

Dolayısı ile bu konuda geçmişte olduğu gibi bugün de böylesine önemli bir sorumluluk ve yükün altına fedakârca elini değil, her şeyini koyan Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ve yönetimini buradan kutluyorum.

Bu ve daha önceki toplantıların amacından kısaca bahsedecek olursak, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ve yönetimi, köşe yazarı hemşerimiz Erkılıç’ın da yazısında ifade ettiği üzere, “2022 yılında ülke ve dünya genelinde yaşayan Yozgatlı iş insanlarının önemli bir bölümünü Yozgat’a getirerek, geniş kapsamlı bir fuar düzenlemeyi planlıyor.”

Diyeceksiniz ki, Yozgat için bundan önce de çok sayıda toplantılar yapıldı, fikir, düşünce ortaya atıldı, sözler verildi.

“Yok, bu öyle değil” diyerek öncekiler gibi olmayacağını düşünenlerdenim.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.