""

Başkan Altuntaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 20:02

Başkan Altuntaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında; Şefaatli’nin ardından, Sorgun, Çayıralan ve Çandır teşkilatlarını ziyaret ederek, belediye başkan aday adayları ve partilileri ile bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Başkan Altuntaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi
Son Güncelleme :

11 Aralık 2023 - 18:51

İl Başkanı Çelebi Altuntaş, ilçe teşkilatlarında yaptığı toplantılarda, yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek, partilerinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkesin üzerine düşen görevi yerine getirerek 31 Mart seçimlerinde Yozgat’a ve AK Parti’ye yakışır bir sonuçla çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Bütün aday adaylarının birbirinden kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Altuntaş, “Bizler AK Parti ailesi olarak büyük bir aileyiz. Aday adaylarımızın hepsi, AK Parti’ye gönül vermiş, bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı, dava arkadaşı olmuş değerli insanlardır. Hep birlikte, aynı çatı altında, aynı hedefe odaklanarak bu seçimlerden de büyük bir zaferle çıkmak istiyoruz.” dedi.
Başkan Altuntaş, Aday adaylarının partinin gücünü temsil ettiğini, birlikte hareket ederek Yozgat’ın daha güzel yarınlara kavuşması için ellerinden gelen bütün çaba ve gayreti sarf edeceklerini ifade etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.