""

Başkan Çeliksoy teşekkür etti « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:59

Başkan Çeliksoy teşekkür etti

2024 yerel seçimlerde siyasi parti adaylarına altenatif olarak, Yozgat YURT – AY ailesi olarak bağımsız belediye başkanı adayı çıkarmayı hedefleyen ‘Bizde Varız Harekatı’ndan yapılan yazılı açıklamada Yozgat halkına teşekkür edildi.

Başkan Çeliksoy  teşekkür etti
Son Güncelleme :

12 Aralık 2023 - 18:23

Bizde Varız Harekatı adına yazılı bir basın açıklaması yapan Yurt Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“Yozgat’a Hizmet Etmek İçin Bizde Varız” düsturu ile yola çıktık. Açıklamalarımız sonucu arayıp destek olan ve destek veren hemşerilerimize şükran ve teşekkürlerimizi arz ederiz.
Soruyor hemşerilerimiz: Aday mısın veya adayınız kim/kimler?
Bizim adayımız sensin, biziz hepimiziz.Adayımızın herhangi bir siyasi parti ile direkt bağlantısı olmayan, dolayısıyla kimseye diyet borcu da olmayan biri olacak.
Adamız parası çok olan ve parası olduğu için tercih edilen biri değil, hak eden biri olacak.
Adayımız bürokraside birilerinin referansı ile makamlarda oturup, koltuğundan itibar alan biri değil, koltuğa itibar katan biri olacak.
Adayımız sırtında yumurta küfesi ve bagajıyla koltuğu talip edilen değil, içimizden herkesin takdir edeceği biri olacak.
Adayımız lider dahi olsa ayakaltı öpen değil, onurluca dik diren biri olacak.
Kapalı kapılar ardında şahsi menfaatler için hesap yapan kan emici vampirlerden,
Aday olalım kazanamazsak filanca dönemde aday olduk babından, filanca makama talip oluruz diye makam uğruna şerefini satanlardan,
Kıymeti kendinden menkul, hiçbir birikimi olmadan, aile bağları dolayısıyla paraşütle makamlara atanıp kendini dev aynasında gören zavallılardan,
Bu Şehre Belediye Başkanı Olmayacak, Olmamalı!
Adayımız bir memur, belki bir öğretmen veya emekli bir abimiz olsun, bizden biri olsun.
Karanlık gölgelere hayır !
Sponsor kan emicilere hayır !
Diyet isteyenlere hayır !
Siyasi Parti zorbalığına hayır !
Anadolu’nun kalbinde ki talihsiz memleketim, tıpkı bizim gibi yetim-öksüz şehrim, babam yurdum- ana ocağım Yozgat’ım, kaderin bu değil !
Birilerini adamı veya kuklası değiliz. Kapımız bütün hemşerilerimize açıktır. Bende varım, olmalıyım diyen güzel şehrimin insanları belki adayımız sensin omuz ver değiştirelim memleketin kaderini. Ahlaki değerlerimi gereği adaylar üzerinde polemiğe girmiyoruz, kim rahatsız olursa olsun, kimseye bir diyet borcumuz yok. Bu şehrin hafızasına sahibiz ve herkes bizi, bizde herkesi biliyoruz.
“İşler ehil insanların elinde olmadığı zaman düzen bozulur” der Hz. Ali.
Vakit gelmiştir artık, ben de varım diyen dostları, kutlu yürüyüşümüze davet ediyorum.”
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.