""

Başkan Dereli, Aday Adayları ile bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 19:28

Başkan Dereli, Aday Adayları ile bir araya geldi

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde AK Parti Yerköy Belediye Başkan aday adaylarıyla bir araya gelerek, seçim stratejilerini değerlendirdi.

Başkan Dereli,  Aday Adayları ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

11 Aralık 2023 - 18:33

İlçe başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Başkan Dereli ve aday adayları, ilçenin genel durumu, yaklaşan seçimler ve partilerinin izleyeceği çalışma planları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Dereli, toplantıda yaptığı konuşmada; Yerköy’ün AK Parti Belediyesi döneminde elde ettiği yatırım ve hizmetleri hatıralatarak, “Çiçekdağı belediyesinin yaptığı hzmetler ortada. AK Parti döneminde yapılan hizmetlerde ortada. Bu kapsamda yeniden Yerköy’ümüzü de AK Parti belediyeciliği ile daha büyük hizmetlere kavuşturacağımıza inanıyorum. İlçemizde alt yapı ve üst yapı sorunları AK Parti belediyesi döneminde çözüm getirilmiş, Yerköy halkı modern bir yaşam standartına kavuşmuştu.” dedi.
Aday adaylarına önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Dereli, “İlçemizin yatırım ve hizmetler açısından kaybedecek zamanı kalmamıştır. Siz değerli aday adaylarımıza ve hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte partimizin izleyeceği çalışmaları birlikte planlayarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmalıyız. Kırgınlıklarımız, dargınlıklarımız olabilir. Bunları bir tarafa bırakarak birlik beraberlik ve kardeşlik hukuku içerisinde 31 Mart’taki seçimi mutlaka kazanmak ve emaneti teslim almak için var gücümüzle çalışmalıyız. ” şeklinde konuştu. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.