""

BBP Merkez İlçe’de Gazi Kızıl dönemi başladı « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 03:26

BBP Merkez İlçe’de Gazi Kızıl dönemi başladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yozgat Merkez İlçe Kongerisinde genç iş insanı Gazi Kızıl Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

BBP Merkez İlçe’de Gazi Kızıl dönemi başladı
Son Güncelleme :

11 Aralık 2023 - 18:39

Yapılan Kongreye; Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mustafa Çıtak, önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi, BBP Yerköy İlçe Başkanı Kaan Şahin ve partili üyeler katıldı.
Tek adaylı yapılan kongrede genç iş insanı Gazi Kızıl, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Başkanı Gazi Kızıl, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları kaydetti: “Kongremizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Öncelikle bizi bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyfendiye ve Yozgat teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere düşen bu saatten sonra partimizi ve davamızı en iyi şekilde temsil etmek ve bu yolda durmadan yorulmadan faaliyetler göstermektir. Amacımız Siz değerli dava arkadaşlarım ile birlikte bu görevi layıkıyla yapıp, Muhsin Başkanımızın bize bırakmış olduğu bu güzel ve bir o kadar da değerli emanete hep birlikte sahip çıkmaktır. Bize düşen bu davada ve yolda durmadan ve yılmadan mücadele etmektir. Bu vesile ile kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”
Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çıtak ve önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi’de, BBP Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Gazi Kızıl’ı tebrik ederek, birlik beraberlik içerisinde hep birlikte partilerinin bayrağını daha yukarı çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.