""

Bekir Bozdağ ile hasbihal « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:18

Bekir Bozdağ ile hasbihal

Bekir Bozdağ ile hasbihal
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 17:20

AK Parti Hükümetleri döneminde yetki aldı, kararlar verdi, önemli ve kritik görevlerde bulundu…

Milletvekilliği ile başlayıp, Grup Başkanvekilliği ile yol aldı…

Hükümet sözcülüğü yaptı…

Partisinin kapatma davasında büyük bir sorumluluk aldı, davalara katıldı, savunmalar yaptı…

Devlet Bakanlığı yaptı, ağır bütçeleri yönetti…

Başbakan Yardımcılığı yaptı…

Adalet Bakanlığı döneminde kanunlar hazırladı, tekliflerde bulundu, hazırlanan kanunları sonuna kadar savundu.

Bu görevlerin tamamında Yurt içinde ve yurt dışında önemli görüşmelere katıldı…

Anayasa Komisyonu Başkanı sıfatıyla siyasette dört dönemi dolu dolu yaşadı.

Sayın Bekir Bozdağ, hemşerilerinden ve doğup büyüdüğü Yozgat’tan hiç kopmadı, fırsat buldukça memleket ziyaretlerini yapmaya devam etti.

Yozgat’ta bugün birçok yatırımın hayat bulmasında öncülük etti, memleketin istifadesine sunulmasına katkı sundu, destek oldu.

Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi…

5 bin kişi kapasiteli Kapalı ve Açık Yeni T Tipi Cezaevi gibi çok sayıda yatırımların gelmesinde gayret gösterdi, vesile oldu, bunların takibini yaptı.

* * * *

Bunları neden anlattığımı merak ettiğinizi tahmin ediyorum, elbette durduk yere anlatmadığımı beni tanıyanlar çok iyi biliyor.

AK Parti İl Başkanı Sayın Yusuf Başer, evvelsi gün telefonla aradı. Bir süre sohbetten sonra “Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ Bey Cuma günü Yozgat’a gelecek, sizlerle sohbet etmek istiyor, davetlimizsiniz” dedi.

Yapılan daveti geri çevirmek elbette olmazdı, bir mani olmaz ise, katılırım dedim. Sayın Bozdağ ile zaman zaman telefon görüşmelerim olur, bir süre karşılıklı sohbetlerde bulunurum, eksik olmasın her zaman mütevazı karşılaşmıştır. Fakat genel programlar dışında Yozgat Basını ile fazla bir araya gelmediği bilinen bir gerçektir.

Bu durum ortada bir sorun olduğunu elbette göstermez. Dolayısı ile Yozgat’tan hiçbir zaman kopmayan, uzak durmadığı gibi memleketin genel durumundan da sürekli haberdar olmuştur.

Bugün Sayın Bozdağ ile belirlenen zaman çerçevesinde geçmişten günümüze geçen zamanın bir değerlendirmesini yapacağız. Yozgat’ı bir daha masaya yatırım neler yapıldı, neler yapılacak, doğru yapılanları ya da hatalı yapılanları konuşacağız.

Kanaatim o ki iyi ve faydalı bir görüşme olacaktır. Bir sonraki yazımda da yapacağımız sohbette neler konuştuğumuzu yazmak üzere şimdilik bu kadar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.